FREX KUVA 06.JPG

VEGAANINEN PERUNASALAATTI

Kuka nyt ei perunasalaatista tykkäisi? Kiinteästä FREX-perunasta valmistat herkullisen vegaanisen perunasalaatin. Perunasalaatti sopii hienosti niin arkeen kuin juhlaankin!


n. 1 kg kiinteitä FREX-perunoita (Jazzy, Annabelle)


2 kirpeää omenaa

2 maustekurkkua


1 punasipuli

200 g vegaanista ranskankermaa

1 dl vegaanista majoneesia

1 rkl dijonsinappia

1 tl suolaa

ripaus mustapippuria

2 rkl sitruunanmehua

Ruohosipulinippu


1. Keitä perunat kuorineen kypsiksi kevyesti suolalla maustetussa vedessä. Anna perunoiden jäähtyä. Kuori ja leikkaa perunat kuutioiksi.

2. Valmista omenat ja maustekurkut kuutioiksi. Hienonna punasipuli sekä ruohosipuli. Lisää ne perunoiden kanssa samaan kulhoon kevyesti sekoittaen.

3. Sekoita ranskankerma, majoneesi, sinappi, suola, pippuri ja sitruunamehu yhteen. Lisää seos muiden aineksien joukkoon ja sekoita kevyesti. Anna salaatin tekeytyä jääkaapissa. Kun annat salaatin tekeytyä yön yli niin se makustuu todelliseksi herkuksi.

SKABAM LTD

  • FB VALKOINEN 3
  • IG VALKOINEN 3